Geplaatst in Quotes

Quote #16

De quote van deze week is stop hating yourself for everything you aren’t and start loving yourself for everything you already are.

Ik vind dit een hele wijze en belangrijke les voor iedereen. Ik zit momenteel aan het einde van de puberteit (hoop ik), een periode die erg veel impact heeft gehad op mijn leven. En niet alleen op die van mij.

Tijdens je puberteit komt er veel op je af, dat is voor ons allemaal zo. Tijdens de puberteit ga je ook erg veel over jezelf nadenken en kijken naar anderen, waar bijna iedere puber ontzettend onzeker van wordt.

Maar iedereen heeft zijn mindere kanten. Niet alleen jij. Ik ook, en al die ontzettend mooie mensen op tv ook, je idolen ook, je klasgenoten of collega’s ook.

Niemand is perfect, maar dat betekent niet dat je die kanten van jezelf moet gaan haten. Je kan beter kijken naar de goede kanten van jezelf, want die heb je genoeg, en daarom van jezelf gaan houden.

Want iedereen is eigenlijk best wel leuk, en jij dus ook.

Advertenties

Auteur:

Hoi! Ik ben Dagmar en ik ben een 17 jarige, creatieve therapie studente. Ik woon in mijn eigen kleine kamertje in Leeuwarden. Op mijn blog schrijf ik over mijn jonge studentenleven.

4 gedachten over “Quote #16

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s